Levaklokt.se

Lic. Livsstilskonsult och Dipl. Kostrådgivare Therése Strange

Om mig

 

Therese_Ny_Blogg_004.jpg

Mitt namn är Therése. Jag befinner mig mitt i livet med min härliga familj och har ett stort intresse för vår kropp och hälsa. Jag läser allt som kommer i min väg om mat, hälsa och en hållbar livsstil.

I mitt vardagsjobb i skolan möter jag familjer som många gånger känner att de behöver stöttning i hur de ska få ihop vardagens stress, middagar, aktiviteter, sömn… Jag vill dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter och sprida inspiration till förändring. Det går att förändra, i alla fall något, om än i små steg. Jag lovar! Följ med mig på resan…

Under våren 2016 så gick jag min första utbildning inom hälsa-området hos Anna Hallén utbildningar. Nu är jag Licensierad Livsstilskonsult och dipl. Kostrådgivare med glutenfri lågkolhydratsinriktning. Vår kropp mår som allra bäst av en kosthållning med ”rena” råvaror och en massa grönt.

Mina blogginlägg innehåller alltid mina egna åsikter. Utifrån utbildningarna som jag har genomgått, läsning av böcker i ämnen som intresserar mig, facklitteratur, poddlyssning och diskussioner med andra människor så bildar jag samband, tankar och åsikter. Det är ingen absolut eller enda sanning, utan det är upp till var och en som läser att bilda sig en egen personlig uppfattning. 

25mm_greyLicLK18mm_grey

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s