Levaklokt.se

Lic. Livsstilskonsult och Dipl. Kostrådgivare Therése Strange

Nuläge för Levaklokt

Lämna en kommentar

Snigel

Snigelfart representerar inte riktigt min tillvaro just nu 😉 Men jag känner mig inte stressad för det! Jag blir allt bättre på att prioritera min fritid. Jag låter mitt jobb vara mitt jobb och detta läsår har jag blivit bra på att stänga av när jag går hem och att inte heller ta med mig någon endaste form av skoljobb hem. Oftast har det gått väldigt bra och faktiskt utan dåligt samvete. Jag vill inte och mäktar inte längre göra en massa gratistid för jobbet. Mitt jobb är ett jobb och jag gör det bra när jag är där. Men jag tänker inte låta det äta upp mig.

Som de flesta vet vid det här laget så pluggar jag också just nu. En lång dröm har gått i uppfyllelse och jag läser till ”Licentierad Livsstilskonsult och kostrådgivare”. Jag tillbringar flertalet helger i vår i Ängelholm på Anna Halléns Livsstilsgård tillsammans med mina kurskamrater. Det är härligt att träffa nya människor  med samma intresse som mig själv! Och att riktigt få grotta ner mig i näringsfysiologi, signalsubstanser, hormoner, kostråd, välfärdssjukdomar mm mm.

Detta gör att mycket av min fria tid går åt till att plugga. Det är verkligen superintressant och jag lär mig så mycket nytt och på ett helt nytt djup. Tidigare ”sanningar” som jag har trott, har jag fått nya och djupare insikter kring. Flera aha-upplevelser har kommit till mig och jag lär mig en massa spännande!

Sakta men säkert kommer ni att få ta del av en del här på bloggen. Men just nu kommer det kanske att vara glesare än vanligt mellan inläggen, tack vare massivt pluggande… Men när andan faller på så dimper det ner ett nytt inlägg. So long!

 

Annonser

Författare: Levaklokt.se

Tjej mitt i livet som vill leva klokt, inspirera och njuta av allt som livet ger. Naturligt, arteget och glutenfritt för en bättre hälsa. Lic. Livsstilskonsult och Dipl. Kostrådgivare utbildad hos Anna Hallén våren 2016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s