Levaklokt.se

Lic. Livsstilskonsult och Dipl. Kostrådgivare Therése Strange

Återbruk

Lämna en kommentar

20150920_174749

I våras renoverade vi äntligen vårt sovrum. Från att ha bott i det minsta av sovrummen, utan fungerande klädförvaring så bytte vi rum med yngsta dottern, byggde en garderobsvägg med skjutdörrar, målade om, la nytt golv och köpte ny säng. Sedan har vi funderat en tid över inköp av en matta till rummet, men ännu inte hittat någon som passar oss och plånboken i smaken.

I helgens vindsröjning hittade vi den här  mattan som har legat bakom många kartonger i alla de år som vi har bott tillsammans, vilket är sisådär 21 år nu… Mattan är perfekt i storlek och jag gillar färgerna i den. Den kommer från T´s morfar och är nog ganska gammal. Väl dammsugen och rengjord så pryder den nu vårt sovrumsgolv och jag känner mig så nöjd med att ha återbrukat den 🙂 Bra för både plånboken och miljön då vi inte behövde köpa någon nytillverkad matta.

Annonser

Författare: Levaklokt.se

Tjej mitt i livet som vill leva klokt, inspirera och njuta av allt som livet ger. Naturligt, arteget och glutenfritt för en bättre hälsa. Lic. Livsstilskonsult och Dipl. Kostrådgivare utbildad hos Anna Hallén våren 2016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s