Levaklokt.se

Lic. Livsstilskonsult och Dipl. Kostrådgivare Therése Strange

Flöde i garderoben

Lämna en kommentar

Garderobsrens

Även om man har en hel massa kläder som hänger i garderoben så använder man ofta ungefär samma hela tiden. Många är de plagg som blir hängande oanvända under en lång tid. Kanske köper man nytt och de gamla blir hängande. Själv köper jag en hel del kläder på second hand och trivs med det. Jag hittar det som jag gillar och passar i vilket inte alltid är fallet i de vanliga butikerna på stan.

I somras såg jag ett blogginlägg där familjen hade som utrensningsrutin att markera vilka kläder som används genom att vända på galgen när man hade använt plagget en gång. Detta för att se vilka kläder som inte används och som i sin tur kan sorteras bort.

Sedan två veckor lever jag efter denna modell. Jag vill se till att jag använder ”alla” kläder i garderoben. Men nu i slutet av den andra veckan så börjar det gå trögt. De kläder som hänger kvar åt ”rätt” håll är de som jag tydligen inte trivs 100% i. Det känns inte riktigt bra när jag har dem på mig. Det kanske är ett plagg som passar och så men där känslan inte känns bra. Då kanske det är dags att sortera ut dem och låta dem gå vidare…? Jag ska härda ut några dagar till och sedan ta något beslut 😉

I vilket fall som helst så tycker jag att det här var ett bra sätt att skapa ett flöde i sin garderob. Prova gärna du också.

Annonser

Författare: Levaklokt.se

Tjej mitt i livet som vill leva klokt, inspirera och njuta av allt som livet ger. Naturligt, arteget och glutenfritt för en bättre hälsa. Lic. Livsstilskonsult och Dipl. Kostrådgivare utbildad hos Anna Hallén våren 2016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s