Levaklokt.se

Lic. Livsstilskonsult och Dipl. Kostrådgivare Therése Strange

Att välja sina tankar

Lämna en kommentar

Det är lätt att fokusera för mycket på problemen eller på vad man inte gillar. Man ältar saker på jobbet som inte funkar eller irriterar sig på folk runt omkring. Man suckar och tänker att tiden inte räcker till.

En utmaning för den här veckan kan vara att försöka tänka positiva tankar, sprida kärlek och leenden runt omkring sig och fokusera på möjligheterna. Detta istället för att älta att den härliga semestern är slut och att en massa vardag och jobb ligger framför oss.

Tänk om vi alla skulle försöka vända våra tankar mot det ljusa istället, antagligen blir vardagslivet roligare att leva då… Och antagligen så smittar det av sig till andra runt omkring.

Ha en bra vecka och ta vara på det fina som livet ger… Kramas, le, träna, skratta, dansa. Vad gör just dig glad och stark?

Varm kram // Therése

Annonser

Författare: Levaklokt.se

Tjej mitt i livet som vill leva klokt, inspirera och njuta av allt som livet ger. Naturligt, arteget och glutenfritt för en bättre hälsa. Lic. Livsstilskonsult och Dipl. Kostrådgivare utbildad hos Anna Hallén våren 2016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s