Levaklokt.se

Lic. Livsstilskonsult och Dipl. Kostrådgivare Therése Strange

Deons effekt

Lämna en kommentar

När jag åkte till Paris i våras så köpte jag en deo som enligt texten är både naturlig och bra. Inga parabener, mineraloljor, aluminium eller liknande. Låter ju toppen! Senaste året har jag använt min egentillverkade kokosdeo.

Jag har provat den köpta några gånger men är faktiskt inte nöjd med effekten. I förrgår hade jag en hektisk dag på jobbet. Hade då Clean-deon på mig. Funkade inget vidare… på eftermiddagen kände jag mig riktigt ofräsch under armarna och tog dusch nr 2 för dagen.

Hektisk och lång dag på jobbet även igår. Använde då min egen kokosdeo ( kokosolja, potatismjöl och bikarbonat). Och den funkade klart bättre än Cleanen! Så jag håller mig till den i fortsättningen:-)

Prova du också!  Känns som en dålig idé att täppa till transpirationskanalerna, som ska rensa ut skräpet i kroppen, med en massa kemikalier…

Annonser

Författare: Levaklokt.se

Tjej mitt i livet som vill leva klokt, inspirera och njuta av allt som livet ger. Naturligt, arteget och glutenfritt för en bättre hälsa. Lic. Livsstilskonsult och Dipl. Kostrådgivare utbildad hos Anna Hallén våren 2016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s