Levaklokt.se

Lic. Livsstilskonsult och Dipl. Kostrådgivare Therése Strange

Broccoli-pesto

Lämna en kommentar

Vi Vi Vi

Vill gärna äta mer vegetariskt, både för hälsan och miljöns skull. Men det är lätt att vi fastnar i samma hjulspår som med den vanliga maten. Det är jättegott med ugnsrostade rotsaker, men kanske inte flera gånger varje vecka. Vi äter också ganska mycket vitkål också förstås vår standardrätt här hemma zucchini-soppa.

Vi har provat att göra en slags pesto/röra av broccoli, olivolja, vitlök och pumpakärnor. Man kan nog gärna även ha i parmesan, men då jag inte äter komjölksprodukter för tillfället och maken inte tål lagrade ostar så skippade vi den. En hel del ”Super-salt” (vad det är skriver jag om en annan dag…), mixa samman…klart!

Blev otroligt gott med svarvade morötter och zucchini men funkar nog även till vanlig pasta om man hellre vill ha det. Enkelt, grönt, ekologiskt och framförallt gott!!!

Annonser

Författare: Levaklokt.se

Tjej mitt i livet som vill leva klokt, inspirera och njuta av allt som livet ger. Naturligt, arteget och glutenfritt för en bättre hälsa. Lic. Livsstilskonsult och Dipl. Kostrådgivare utbildad hos Anna Hallén våren 2016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s